Velgenreparatie

MEER DAN 20 JAAR ERVARING MET ALLE MERKEN

Wanneer vindt er velgenreparatie plaats?

Een schade aan een velg is iets wat regelmatig voorkomt. Gelukkig is het goed op te lossen door middel van velgenreparatie. Het repareren is in de meeste gevallen goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe velg. Velgenreparatie is noodzakelijk bij de volgende gevallen:

Stoeprandschade;
Kromme velg;
– Corrosie;
– Gebarsten velg;
– Uitgebalanceerde velgen.

Voor de bovenstaande schades kunnen wij u snel en vakkundig helpen. Staat uw velgenschade er niet tussen? Ook dan kunnen wij u bij helpen. Neem contact met ons op voor wat wij voor u kunnen betekenen.

Velgenreparatie
Velgenreparatie
Voor:
Velgenreparatie
Na:

Hoe gaat een reparatie van de velg in zijn werk?

Bij Velgenschade maken wij gebruik van de nieuwste en meest geavanceerde machines en bezitten wij vakkundige vaardigheden voor het repareren van een velg. Na een behandeling bij ons ziet de velg er weer helemaal als nieuw uit.

Onze manier van werken is als volgt. Voordat de velg wordt gerepareerd is het van belang dat de velg goed wordt schoongemaakt. Door het vuil eraf te halen is goed zichtbaar welke beschadigingen gerepareerd moeten worden. Hierdoor is het onmogelijk om beschadigingen te missen die achteraf duidelijk kunnen worden. Vervolgens repareren wij de beschadiging. Dit kan zijn het richten van een kromme velg, stoeprandschade opvullen of iets anders waarbij reparatie noodzakelijk is.

Voor het repareren van uw velgen maken wij alleen gebruik van de nieuwste technieken.

Wat zijn de kosten voor het repareren van een velg?

Afhankelijk van de schade die gerepareerd moet worden van de velg zullen de kosten bepaald worden. Wilt u graag vooraf weten op welke kosten u  kunt rekenen? Vraag dan vrijblijvend een offerte op. Daarnaast is het ook mogelijk om onze prijscalculator te gebruiken voor een indicatie van de kosten die komen kijken bij velgenreparatie.

Velg voor renovatieVelg na renovatie

Velgenreparatie bij Velgenschade

Met een velgenreparatie bij Velgenschade bent u verzekerd van een vakkundige en snelle reparatie. Afhankelijk van de beschadiging van de velg kunnen wij de schade binnen 1-3 werkdagen repareren.

Wilt u meer weten over de reparatie van velgen of over een andere dienst die wij voor u kunnen uitvoeren? Neem contact met ons op. Wij voorzien u graag van alle informatie. Daarnaast is het mogelijk om vrijblijvend een offerte op te vragen voor een velgenreparatie.