Velgenreparatie

MEER DAN 20 JAAR ERVARING MET ALLE MERKEN

Velgenreparatie

Wij bij Velgenschade hebben al vele soorten schades aan de velg(en) voorbij zien komen, bijvoorbeeld lichte schade als krassen of ernstigere schade als scheuren in de velg.

Door ruime ervaring zijn wij in staat om wat uw schade aan een van uw velgen is, of misschien wel al uw velgen, het op professionele en vakkundige niveau te herstellen. Ook hebben wij in onze werkplaats verschillende soorten apparatuur in ons bezit waarmee wij in staat zijn uw velgen weer te laten stralen als voorheen.

Voor:

Na:

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Velgenschade beschikt over de meest geavanceerde machines om elke schade aan uw velgen te repareren. Ná onze behandelingen zien uw velgen er weer gegarandeerd als nieuw uit.

Op verschillende manieren kunnen wij wat voor u betekenen, denk aan;

U kunt dit alles op afspraak laten uitvoeren. Voor lichte schades kunt u bij ons langs komen, zodat wij de schade ter plekke behandelen. Wel is het aan te raden om even van te voren te bellen om te informeren of wij er direct tijd voor hebben.

Voor het repareren van uw velgen maken wij alleen gebruik van de nieuwste technieken.

Heeft u vragen?

Heeft u eventuele vragen kunt u contact met ons opnemen. U kunt bij ons via de website ook een offerte aanvragen voor wanneer u een indicatie wilt hebben over wat de prijs zal zijn voor de schade aan uw velgen. In dit formulier kunt u ook eventuele foto’s invoegen, dit zal ons helpen om een beter idee te krijgen wat uw schade betreft en om beter in te schatten wat ongeveer de prijs zal zijn van de uiteindelijke kosten.

Neem contact op

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag vrijblijvend een offerte aan. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen!

offerte aanvragen