Stoeprandschade

MEER DAN 20 JAAR ERVARING MET ALLE MERKEN

Hoe ontstaat stoeprandschade?

Stoeprandschade is een van de meest voorkomende schades aan de velgen. Dit komt doordat de bestuurder te dicht langs de stoeprand rijdt. Doordat er wrijving ontstaat tussen de velg en de stoeprand ontstaat er schade. Dit kan een lichte schade zijn als een schuurplek waarbij de coating wat beschadigd is of juist zwaardere schade in de vorm van een deuk.

Een lichte schade in de vorm van krassen hoeft in de eerste instantie geen probleem te zijn. Het wordt wel een probleem wanneer dit zich herhaaldelijk voordoet. Hoe vaker de velg stoeprandschade oploopt, hoe slechter de kwaliteit wordt wanneer dit niet wordt vakkundig wordt hersteld. De kans op roest wordt hierdoor aanzienlijk hoger. Het is dus altijd verstandig om stoeprandschade zo snel mogelijk te herstellen.

Stoeprandschade
Stoeprandschade
Voor:
Stoeprandschade
Na:
Het repareren van stoeprandschade

Stoeprandschade repareren is tegenwoordig een makkelijke klus. Een veelvoorkomende reparatie wat terugkomt bij stoeprandschade is het spuiten van de velgen. Hierbij worden de lichte krassen over gespoten in de kleur van de velg. Dit zorgt ervoor dat de schade niet meer te zien is.

Wanneer er diepe krassen zijn ontstaan in de velg worden deze opgevuld met vulmiddel. Door de velg te schuren wordt de velg weer volledig egaal gemaakt. Hierdoor is er niks te zien van het vulmiddel dat is gebruikt. Vervolgens wordt de velg overgespoten in de juiste kleur. Het is mogelijk om in iedere kleur de velg over te spuiten.

Wij van Velgenschade kunnen uw stoeprandschade op vakkundig niveau herstellen.

Veel gestelde vragen over stoeprandschade

De kosten voor het herstellen van stoeprandschade zijn afhankelijk van hoe erg de schade is. Wilt u zeker weten wat de kosten worden? Vraag dan een offerte aan.

De stoeprandschade kan bij Velgenschade binnen 1-3 werkdagen gerepareerd worden. Dit is afhankelijk van de schade.

De verzekering dekt in de meeste gevallen niet een stoeprandschade. Echter is dit afhankelijk van de verzekeringsmaatschappij. Neem contact met hen op voor meer informatie.

Stoeprandschade herstellen bij Velgenschade

Stoeprandschade herstellen bij Velgenschade gebeurt vakkundig en snel. Afhankelijk van de schade kan het binnen 1-3 werkdagen gerepareerd worden. Door de velg achter te laten bij onze werkruimte in Dordrecht kunnen wij de schade voor u herstellen.

Wanneer u meer wilt weten over de stoeprandschade of juist een andere dienst bij ons kunt u contact met ons opnemen. Wij voorzien u graag van alle informatie. Daarnaast is het altijd mogelijk om vrijblijvend een offerte op te vragen voor stoeprandschade.