Velgen renoveren

MEER DAN 20 JAAR ERVARING MET ALLE MERKEN

Velgen renoveren

Niet altijd als iets kapot gaat hoeft u er een nieuwe vervanger ervoor te kopen. Zo is het ook met velgen, vaak kunnen wij bij Velgenschade uw velgen op professionele manier renoveren. Zo zien uw velgen er niet alleen uit als nieuw, het bespaart u vaak nog kosten ook.

Door de vele ervaringen in het renoveren van velgen en een werkplaats voorzien van vele moderne apparaten kunnen wij vrijwel elke velg tot een perfect resultaat renoveren.

Velgen renoveren
Velgen renoveren
Voor:
Velgen renoveren
Na:
Schadeherstel

Bij het renoveren van uw velg zullen wij er eerst altijd voor zorgen dat alle schade op uw velg(en) eerst verholpen is. Er zijn verschillende mogelijke schade soorten waar u aan kunt denken, bijvoorbeeld;

– Krassen;
– Deuken;
Stoeprandschade;
– Scheuren;
– Vervorming in de rand van de velg.

Wat voor schade u ook heeft opgelopen aan uw velg(en) wij kunnen het voor u zonder moeite verhelpen.

Voor het repareren van uw velgen maken wij alleen gebruik van de nieuwste technieken.

Opnieuw uw velg(en) spuiten

U kunt natuurlijk begrijpen dat nadat wij eventuele reparaties aan uw velgen hebben uitgevoerd dat de originele kleur van uw velg niet volledig meer tot zijn recht komt.

Dit zullen wij niet zo laten, wij zullen eerst de bestaande laklaag van uw velg(en) verwijderen zodat er geen oneffenheden in de (nieuwe) laklaag zullen ontstaan.
En daarna zullen wij de originele kleuren van de laklaag er weer op terug spuiten, of al had u andere specifieke wensen van een andere kleur kunnen wij dat natuurlijk ook gelijk in vervulling laten gaan, want wij bieden de mogelijkheid om in alle gewenste kleuren uw velgen te kunnen spuiten.

Als laatste zullen wij zorgen dat uw velg perfect is afgewerkt met een blanke laklaag, dit zal ervoor zorgen dat uw nieuw lak een extra lange levensduur heeft.

Neem contact op
Offerte aanvragen

Vraag vrijblijvend een offerte aan. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen!

offerte aanvragen