Velgen renoveren

MEER DAN 20 JAAR ERVARING MET ALLE MERKEN

Velgen renoveren bij schades

Wanneer een velg een beschadiging heeft is het mogelijk om deze te renoveren. Hierdoor hoeft u geen nieuwe velg aan te schaffen maar krijgt u door de renovatie een zo goed als nieuwe velg. Met het renoveren van een velg is het mogelijk om de velg te laten spuiten of om beschadigingen weg te werken.

Velgen renoveren
Velgen renoveren
Voor:
Velgen renoveren
Na:

Mogelijkheden voor de renovatie van velgen

Voor de renovatie van de velgen zijn er verschillende mogelijkheden. Eerst is het van belang dat de velgen schadevrij zijn. Mochten er schades te zien zijn, zal er eerst voor gezorgd worden dat deze worden verholpen. Daarna kunnen de velgen worden gerenoveerd.

Voor het renoveren kunt u ervoor kiezen om de velgen te spuiten in de bestaande kleur van de velg. Ook is het mogelijk om een andere kleur te kiezen. Hierbij is bijna iedere kleur mogelijk. Wanneer de velg opnieuw wordt gespoten zal eerst de bestaande laklaag worden verwijderd. Dit maakt het mogelijk om de nieuwe laklaag egaal aan te brengen.

Voor het renoveren van uw velgen maken wij alleen gebruik van de nieuwste technieken.

De kosten voor velgenrenovatie

De kosten voor velgenrenovatie is verschillend per handeling. Afhankelijk van hoeveel er aan de velg moet gebeuren zal er een prijsindicatie worden gemaakt. Daarnaast is het ook afhankelijk van de kleur en de soort velg. Voor het krijgen van de juiste informatie wat betreft velgenrenovatie is het mogelijk om een offerte op te vragen.

Velgen renoveren bij Velgenschade

Velgen renoveren kan vakkundig en snel bij Velgenschade. Het spuiten van de velg kan in de meeste gevallen binnen een werkdag worden geregeld. In onze werkruimte in Dordrecht kan u uw velg achterlaten voor de renovatie.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor velgen renoveren? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van alle informatie. Daarnaast kunt u vrijblijvend een offerte opvragen om een indicatie van de kosten te krijgen.