Velgen richten

  • SNEL GEHOLPEN

  • KUNDIG TEAM

  • PROFESSIONELE WERKWIJZE

KROMME OF GEDEUKTE VELGEN RICHTEN

Bent u ergens overheen gereden en blijft uw auto trillen? Uw velg is dan krom of gedeukt. Dit is meestal goed te repareren door het richten van uw velg. Of denkt u dat uw auto toe is aan nieuwe velgen? Dan kunt u ook overwegen om uw velgen te laten richten. Dit is voordeliger en ook een stuk duurzamer. U kunt bij Velgenschade.nl terecht om uw beschadigde velgen te laten repareren. Dit is werk dat met precisie uitgevoerd moet worden. Om de velgen te herstellen wordt deze gericht. Hiervoor beschikken wij over een ervaren machine en vakkundig personeel. Meer weten? Neem dan contact op.

Velgen richten

Hoe gaan wij te werk?

Er zijn een aantal oorzaken waardoor uw velgen krom geworden zijn en dat het dus nodig is om deze te richten namelijk:

  • Een trilling in het stuur
  • Een trilling in uw stoel
  • De auto hobbelt
  • Bij langzaam rijden kan het zijn dat uw stuur vanzelf draait
  • Uw auto kan gaan slingeren

U kunt dit zelf controleren door één voor één uw wielen op een krik omhoog te halen. Door uw handrem los te zetten of uw versnelling in neutraal te zetten kunt u zelf het wiel snel ronddraaien. Vervolgens kunt u het aan de binnenkant van de velg zien. Als u in de rand zonder vervormingen een rechte lijn ziet zijn de velgen nog goed, maar als u er vervorming in ziet dan zitten er krommingen in de weg.

Velgen richten

VELGENSCHADE

lichte schade als krassen of ernstigere schade als scheuren in de velg

Velgen richten

KROMME VELGEN

Het rijden met kromme velgen kent enkele nadelen voor de staat van uw auto

Velgen richten

STOEPRANDSCHADE

Stoeprandschade is een van de meest voorkomende schade aan uw velgen

Velgen richten

RENOVEREN

Niet altijd als iets kapot gaat hoeft u er een nieuwe vervanger ervoor te kopen

Gevolgen

Als u uw velg niet op tijd laat richten kan dit vervelend gevolgen hebben. Zwaar beschadigde velgen met afgebroken randen zijn bijvoorbeeld niet meer te richten. In dit geval dienen de velgen vervangen te worden. U kunt bijvoorbeeld een lekke band krijgen of slijtage aan de wieldragers. Met onze richtmachine kunnen wij beschadigde, verbogen of ingedeukte velgen voor u herstellen. De beschadiging kan opgelopen zijn door het raken van bijvoorbeeld een stoeprand of een kuil in de weg tijdens het rijden. Wij zijn gevestigd in Dordrecht en onze ervaren werknemers beschikken over de juiste kennis, machines en vaardigheden om uw velgen te repareren en weer in een goede staat te krijgen.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Velgenschade.nl om uw velgen te richten of wilt u meer informatie? Neem in deze gevallen dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 078 – 617 6644, te e-mailen naar info@velgenschade.nl, of door ons contactformulier in te vullen. Daarnaast kunt u ook een offerte aanvragen. Wij zullen dan zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte terugsturen.

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag vrijblijvend een offerte aan. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen!