Velg renoveren

  • SNEL GEHOLPEN

  • KUNDIG TEAM

  • PROFESSIONELE WERKWIJZE

Uw velg laten renoveren

Niet altijd als iets kapot gaat hoeft u het te vervangen. Dit geldt ook zo voor uw velgen, wij zijn er in gespecialiseerd om uw velgen op een professionele manier te renoveren. Zo zien uw velgen er niet alleen uit als nieuw, het bespaart u vaak nog kosten ook

Het oplopen van schade aan velgen is vervelend omdat de schade het uiterlijk van uw auto kan verslechteren. Maar ook omdat dit trillingen tijdens het rijden kan veroorzaken. Dit is slecht voor uw banden en de wegligging van uw auto. Voor uw eigen veiligheid is het daarom van belang dat u uw velg laat renoveren voor optimaal gebruik.

Gevolgen van renoveren

Het kan voorkomen dat door eventuele reparaties aan uw velgen, de originele kleur van uw velg niet meer volledig tot zijn recht komt. Ook hier houden wij rekening mee. Daarom wordt als eerst de bestaande laklaag van uw velg(en) verwijderd zodat er geen oneffenheden in de nieuwe laklaag zullen ontstaan. Vervolgens wordt de originele kleur van de laklaag er weer terug opgespoten. Daarnaast is het ook mogelijk om andere specifieke wensen te realiseren, zo kan u uw velg in een compleet andere kleur laten spuiten. Als laatste zullen wij zorgen dat uw velg perfect afgewerkt wordt met een blanke laklaag. Zo heeft uw nieuwe lak een extra lange levensduur.

VELGENSCHADE

lichte schade als krassen of ernstigere schade als scheuren in de velg

KROMME VELGEN

Het rijden met kromme velgen kent enkele nadelen voor de staat van uw auto

STOEPRANDSCHADE

Stoeprandschade is een van de meest voorkomende schade aan uw velgen

RENOVEREN

Niet altijd als iets kapot gaat hoeft u er een nieuwe vervanger ervoor te kopen

Over ons

Wij bij Velgenschade hebben al veel ervaring wat schade aan uw velgen betreft. Door onze jarenlange ervaring in het renoveren van velgen en een werkplaats voorzien van vele moderne apparaten kunnen wij vrijwel elke velg tot een perfect resultaat renoveren. Dit bespaart u een hoop onnodige kosten, het is goedkoper om uw velg re renoveren dan uw velg te vervangen. Kortom, wij zijn het ideale bedrijf waar u uw velgen kunt laten renoveren.

Om een impressie te krijgen van het werk dat wij leveren kunt u een kijkje nemen in het fotoboek. Hier vindt u voor- en na foto’s van klanten die u voor waren om hun velg(en) te laten repareren bij Velgenschade.nl

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Velgenschade.nl om uw velgen te renoveren of wilt u meer informatie? Neem in deze gevallen dan contact met ons op. Dit kunt u doen door te bellen naar 078 – 617 6644, te e-mailen naar info@velgenschade.nl, of door ons contactformulier in te vullen. Daarnaast kunt u ook een offerte aanvragen. Wij zullen dan zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte terugsturen.

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag vrijblijvend een offerte aan. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen!