Velg lassen

  • SNEL GEHOLPEN

  • KUNDIG TEAM

  • PROFESSIONELE WERKWIJZE

Wanneer laat u uw velg lassen?

Een velg lassen is een makkelijke manier om een scheur te verhelpen. Hierdoor wordt uw velg vakkundig en snel gerepareerd. Daarnaast scheelt dit ook nogal in de kosten. U hoeft namelijk niet een volledig nieuwe velg aan te schaffen. Echter is het natuurlijk altijd de vraag hoe de reparatie van de velg uitpakt. Door een offerte aan te vragen kunt u een prijsindicatie hiervan krijgen.

Velg lassen

Hoe ontstaat er een scheur in de velg?

Een scheur in de velg kan ontstaan door verschillende gebeurtenissen. Zo kan het voorkomen dat er een deuk in de velg zit wat voor de scheur heeft gezorgd. Daarnaast kan een scheur ook ontstaan door het te hard weg rijden van een harde ondergrond. De druk die dan ontstaat op de velg wordt te hoog waardoor het materiaal gaat scheuren.

Hoe gaat het lassen van een velg in werking?

Wanneer u uw velg wilt laten lassen, moet u eerst de velg demonteren van de band. Alleen op deze manier kan deze goed gelast worden. Vervolgens wordt de schade bekeken. Aan de hand van de schade wordt bepaald welk lasapparatuur voldoende gaat zijn. Wanneer dit bepaald is, zal de velg gelast worden zodat de scheur niet meer zichtbaar is.

Het kan voorkomen dat na het lassen van de velg deze opnieuw gespoten moet worden. Dit om te voorkomen dat er een groot kleurverschil is. Daarnaast ziet de velg er hierdoor ook als nieuw uit.

Wij van Velgenschade kunnen uw velg snel en vakkundig repareren.

Wat zijn de kosten voor het lassen?

De kosten voor het lassen van een velg zijn afhankelijk van hoe erg de schade is. Wel zal een velg lassen zeer waarschijnlijk goedkoper zijn dan het aanschaffen van een nieuwe.

Hoe erg de schade is zal aan de hand van foto’s bepaald kunnen worden. Daarnaast is het ook mogelijk om vrijblijvend langs te komen met de velg. Aan de hand hiervan zal een prijsindicatie gemaakt worden. Daarnaast is het altijd mogelijk om een offerte op te vragen voor een goede prijsindicatie.

Velg voor renovatieVelg na renovatie

Velg lassen bij Velgenschade

Een velg lassen bij Velgenschade doen wij snel en vakkundig. Hierdoor hoeft u niet lang te wachten op uw gerepareerde velg. U kunt de velg achterlaten bij onze werkruimte in Dordrecht, hier kunnen wij de velg voor u gaan lassen.

Wilt u meer informatie over het lassen van een velg? Neem dan contact met ons op. Wij voorzien u graag van alle informatie. Daarnaast is het altijd mogelijk om vrijblijvend een offerte op te vragen voor een velg lassen.