Velg lassen

  • SNEL GEHOLPEN

  • KUNDIG TEAM

  • PROFESSIONELE WERKWIJZE

Uw velg lassen

Last van een scheurtje in uw velg? Laat dan uw velg lassen. Dit is een vrij eenvoudige manier om uw velg snel en vakkundig te laten repareren. Ook is dit vele malen goedkoper dan wanneer u een compleet nieuwe velg zou gaan aanschaffen. Het is echter wel afhankelijk van de situatie of het lassen van de velg zal werken. Voor een prijsindicatie kunt u ons een berichtje op WhatsApp sturen. Als u er foto’s bij levert, krijgen wij een beter beeld van de schade. Hierdoor kunnen wij een nauwkeurigere aanbieding doen. Vragen? Neem contact op.

Velg lassen

Hoe werkt het lassen van een velg?

Als er een scheurtje in uw velg zit, kunnen wij dit oplossen door uw velg te lassen. Allereerst zullen we de schade lassen. Als het gelast is, zullen we het vervolgens afwerken door een nieuwe laklaag aan te brengen. Hierdoor zal het eindresultaat een velg die weer helemaal nieuw lijkt worden. Benieuwd hoe wij velgen van voorgaande klanten gerenoveerd hebben? Neem dan eens een kijkje in ons fotoboek. Hier hebben wij per merk alle klussen staan.

Velg lassen

VELGENSCHADE

lichte schade als krassen of ernstigere schade als scheuren in de velg

Velg lassen

KROMME VELGEN

Het rijden met kromme velgen kent enkele nadelen voor de staat van uw auto

Velg lassen

STOEPRANDSCHADE

Stoeprandschade is een van de meest voorkomende schade aan uw velgen

Velg lassen

RENOVEREN

Niet altijd als iets kapot gaat hoeft u er een nieuwe vervanger ervoor te kopen

Over Velgenschade

Velgenschade is een bedrijf gespecialiseerd in het verhelpen van allerlei soorten schade aan uw velg(en). In onze werkplaats vindt u vakkundige medewerkers die zeer professioneel te werk gaan om iedere velg zo goed mogelijk te renoveren. Wij beschikken over de benodigde apparatuur voor de soorten schade.

Contact

Heeft u vragen over een velg laten lassen door Velgenschade? Dan kunt u contact met ons opnemen. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden. Een offerte voor uw reparatie kunt u zowel via WhatsApp (06 – 44 1010 44) als op de website aanvragen. Hierbij kunt u ook foto’s meesturen. Hierdoor krijgen wij een beter beeld van de schade en kunnen wij een nauwkeurigere offerte aanbieden.

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag vrijblijvend een offerte aan. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen!