Tesla velgen reparatie

  • SNEL GEHOLPEN

  • KUNDIG TEAM

  • PROFESSIONELE WERKWIJZE

VELGEN REPARATIE

Heeft u schade aan uw velg(en) door bijvoorbeeld een stoeprand of corrosie? Dan is het belangrijk dat u de schade zo snel mogelijk laat repareren. Daarvoor bent u bij Velgenschade aan het juiste adres! Wij hebben al vele soorten schade aan de velgen voorbij zien komen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat de Tesla velgen reparatievelgen reparatie op professionele en vakkundige wijze uit te voeren. Heeft u interesse in een Tesla velgen reparatievelgen reparatie door een gespecialiseerd bedrijf? Zoek niet langer verder: neem contact met ons op.

Tesla velgen reparatie

Wat kunt u verwachten van onze Tesla velgen reparatie

U kunt met veel verschillende soorten schade bij ons terecht: geen klus is voor ons te gek. Op verschillende manieren kunnen wij wat voor u betekenen, bijvoorbeeld:

  • Lichte krassen of juist diepere krassen;
  • Scheuren in uw velgen;
  • Deuken in uw velgen.

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor een nieuwe laklaag op uw velgen, of een volledige renovatie van uw velgen. Ook zijn wij gespecialiseerd in het richten uw velgen. Laat dus uw lichte of diepere krassen, scheuren en deuken aan uw Tesla velg repareren en voorkom dat de schade groter wordt! Ook Tesla model 3 velgen kunnen wij repareren. Neem contact op voor de mogelijkheden.

VELGENSCHADE

lichte schade als krassen of ernstigere schade als scheuren in de velg

KROMME VELGEN

Het rijden met kromme velgen kent enkele nadelen voor de staat van uw auto

Stoeprandschade

STOEPRANDSCHADE

Stoeprandschade is een van de meest voorkomende schade aan uw velgen

RENOVEREN

Niet altijd als iets kapot gaat hoeft u er een nieuwe vervanger ervoor te kopen

Velgen reparatie door de specialist

Wij bij Velgenschade hebben verschillende technieken om de schade aan uw velgen te verhelpen. Uiteraard zal de techniek die wij zullen gebruiken worden aangepast aan de grootte van de schade en de soort schade. Lichte schade (denk hierbij aan krassen) zullen wij met een draaibank behandelen, frezen en verven in de oorspronkelijke kleur. Als de schade erger is (denk aan diepere krassen, zullen wij de krassen opvullen met lasmateriaal, daarna frezen en verven in de oorspronkelijke kleur. Zo zien uw Tesla velgen er binnen de kortste keren weer zo goed als nieuw uit!

STOEPRANDSCHADE

U herkent vast wel het gevoel dat u tijdens het inparkeren net te dicht op de rand zit en zo schade krijgt aan uw velg, stoeprandschade is een van de meest voorkomende schade aan uw velgen. Als het u overkomt ziet dat er natuurlijk niet heel erg mooi uit, maar wij bieden voor u de oplossing.
Wij van Velgenschade kunnen zo voor u de schade op een snelle manier herstellen, dit doen wij uiteraard ook op een professioneel niveau waardoor de schade niet meer zichtbaar is en de velg zelfs eruit zal zien alsof hij nieuw is.

Het zal voor ons niet uitmaken hoe erg de schade aan de velg(en) is en wat voor soort kleur uw velg is, want wij kunnen dit alles op vakkundig niveau herstellen en in de oorspronkelijke kleur weer spuiten, ook in afwijkende kleuren dan de originele grijsachtige tinten.

Velg voor renovatieVelg na renovatie

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag vrijblijvend een offerte aan. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen!