Kromme velgen

  • SNEL GEHOLPEN

  • KUNDIG TEAM

  • PROFESSIONELE WERKWIJZE

Kromme velgen

Zijn uw velgen krom geworden? Dat is natuurlijk erg vervelend. U kunt bijvoorbeeld trillingen ervaren in uw stuur of stoel, de auto kan hobbelen of slingeren en bij het langzaam rijden kan het zelfs zo zijn dat uw stuur vanzelf draait. Wanneer u van deze complicaties af wilt bent u bij Velgenschade aan het juiste adres! Wij kunnen uw kromme velgen namelijk weer repareren als nieuw.

Wij van Velgenschade hebben al veel ervaring wat schade aan uw kromme velg betreft. Hierdoor zijn wij in staat om wat voor schade u ook aan uw velgen heeft het te kunnen verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan schade die u hebt opgelopen door stoepranden, steenslag of corrosie. Niets is voor ons onmogelijk om te repareren.

Voorkom verdere schades

Ook al ziet de kromming er niet zo ernstig uit of heeft u niet veel last van de trillingen, toch kan het meer schade opleveren. Als u te lang op een kromme of een gedeukte velg door rijd dan kunnen meer delen van uw auto beschadigd raken. Het te lang rijden met kromme velgen kent enkele nadelen voor de staat van uw auto zoals:

  • Een hoge belasting van de auto
  • Slijtage aan de ophanging van de auto
  • Het is zeer slecht voor de wiellagers
  • Uw banden slijten op een (verkeerde) kartelvormige manier af
  • De auto raakt uit balans (dit kan gevaarlijke situaties opleveren!)

VELGENSCHADE

lichte schade als krassen of ernstigere schade als scheuren in de velg

KROMME VELGEN

Het rijden met kromme velgen kent enkele nadelen voor de staat van uw auto

STOEPRANDSCHADE

Stoeprandschade is een van de meest voorkomende schade aan uw velgen

RENOVEREN

Niet altijd als iets kapot gaat hoeft u er een nieuwe vervanger ervoor te kopen

Heeft u een kromme velg?

Weet u niet zeker of u kromme velgen heeft? Dan kunt u dit zelf controleren door èèn voor èèn uw wielen op een krik omhoog te halen. Door uw handrem los te zetten of uw versnelling in neutraal te zetten kunt u zelf het wiel snel ronddraaien. U kunt dan de binnenkant (of buitenkant) van de velg zien. Als u in de rand zonder vervormingen één rechte lijn ziet zijn de velgen nog goed, maar als u er vervorming in ziet dan zit er (enkele) krommingen in uw velg.

Contact

Bent u geïnteresseerd in de diensten van Velgenschade.nl wat betreft het repareren van uw kromme velgen? Bent u op zoek naar meer informatie of heeft u vragen? Neem in al deze gevallen dan contact met ons op. Zijn wij even niet bereikbaar? Vul dan ons contact formulier in, wij zullen dan zo snel mogelijk contact met u opnemen. Onze werknemers helpen u graag verder.

OFFERTE AANVRAGEN

Vraag vrijblijvend een offerte aan. We vertellen u graag wat we voor u kunnen betekenen!